Perfectioneer jouw positie
op jouw fiets

Krijg inzicht in jouw bewegingen als wielrenner. Deze inzichten zijn een voorwaarde om de perfecte fietsbeweging te creëren om maximale prestaties te bereiken en het risico op overbelastingsblessures te minimaliseren.

Racefiets/MTB, 2u
€235

Ga voor een complete bikefit en kom langs voor een ware beleving. Wij meten o.a. jouw lichaamshoeken via markers en ons 2DMA camera systeem die een perfect beeld geeft van jouw positie. Aanvullend kunnen de drukpunten in zadel en zolen in kaart gebracht worden.

Bikefitting <15 jaar, 2u
€95

Wij hebben een grote affiniteit voor jonge renners en hechten enorm veel aandacht aan talentontwikkeling. Om de kost van onze bikefitting geen enkel talent in de weg te staan hanteren wij een ander tarief voor renners onder de 15 jaar.

2 fietsen, 3u
€340

Heb je 2 fietsen om af te stellen? Bespaar tijd en centen en maak meteen een afspraak voor 2 fietsen. 

Dit mogen 2 racefietsen zijn, of de combinatie van racefiets en MTB.

Hertest < 12 maanden, 2u
€120

Kom je graag binnen hetzelfde kalenderjaar opnieuw langs voor het herbekijken van jouw positie? 

Voor de ongetwijfeld kleinere aanpassingen vragen wij een lager tarief.

“360-Sports is een sportexpertisecentrum waar recreatie-, competitie- en topsporters terecht kunnen voor een globale sportbegeleiding op maat. Zo kan iedereen bij 360-Sports terecht voor training, testing, bikefitting, voeding, podologie en andere vormen van ondersteuning. “

– Vincent T.

“Ik wou weten hoeveel wattage ik mocht trappen tijdens mijn full distance IM om het maximale er te kunnen uithalen en toch nog een goede marathon te lopen. Als extra kreeg ik meteen ook mee hoeveel calorieën ik hiervoor moest innemen. Blij met mijn nieuwe personal best op de afstand! Bedankt 360“

– Gunther S.

“Don’t limit your challenges, challenge your limits “

– 360-sports